Angelic Reiki Master Teachers

Här kan du söka upp personer som håller kurser i Angelic Reiki® och ger Angelic Reiki® behandlingar.
(Sorterade på efternamn)
 
För att hålla kurser, i alla nivåer, i Angelic Reiki krävs att man genomgått samtliga 4 nivåer av Angelic Reiki.

Aktuella workshops

Annelie Axelsson

Norrköping och Stockholmsområdet mfl.

arbetar också på distans
070-7685000

annelie@axinspirera.se

www.axinspirera.se

FB:Ax inspirera

Med hjälp av den vackra utbildningen Angelic Reiki® fick jag en starkare kontakt med ärkeänglarna och de uppstigna mästarna som hela tiden fördjupas och intensifieras. Angelic Reiki healingmetod medför en djupare förståelse av helandet.
Ger behandlingar och håller workshops i Angelic Reiki sedan 2012.
Är Master Teacher i Usui/Holy Fire/Karuna Reiki. Ger också behandlingar i andlig frekvenshealing. 
Jag har utbildat/arbetat mig inom pedagogik, certifierad coach enligt ICF, stress- och friskvårdsterapeut med kognitiv metod, mediumskap och instruktör i Mindfulness, Medicinsk Yoga och Frigörande dans. 
Så tacksam att få hålla dessa vackra Workshops och ge behandlingar. Välkommen!
 

Anette Björsund
Stockholm - Gotland
samt övriga Sverige vid önskemål 

073 6349714
ettena55@gmail.com
www.mirrorsoftime.se


Jag började med Reiki 1995 och blev Reiki Master Teacher 1999 och Master Teacher i Karuna Reiki 2009, sedan dess har jag haft behandlingar och kurser alla grader och även utbildat mig 2 år inom energimedicin, Alberto Villoldo och 2 år till Naturprästinna, blev Angelic Reiki Master Teacher hos Lillian Karlström 2012. Jag är så tacksam att förmedla dessa underbara änglaenergier till er alla, så varmt välkomna att gå en workshop eller ta en behandling.
Healing och vägledning även på distans.

Ida Carlsson
Åhus - Skåne
samt övriga Sverige vid önskemål 

0708-356666
ijic81@gmail.com

Jag erbjuder coaching, healing och vägledning. 
Jag är utbildad Angelic Reiki master, i drömtydning, New Shamballa, Intuitiv healingcoach, helig geometri, medial förmåga, HR. Går just nu KBT & ACT- kurs
Ni hittar mig i Åhus, Skåne men när som fjärran - alla är välkomna!

Maria Folkesson Madisson
Olofström
0734-200914
marie@mayakropposjal.se
www.mayakropposjal.se


Jag har arbetat med hälsa i över 20 år. Är utbildad massör i olika former,Ayurvedisk Hälsorådgivare och lärare i ämnet. Har under många år fyllt på min bägare med kunskap i det alternativa,som Mediyoga instruktör och Kundalini Yoga lärare. Det jag tycker så mycket om med mitt arbete,och hela min livsstil är mötet med människor. I grunden är jag utbildad undersköterska,så har en medicinsk bas kunskap.
Det unika i att få vara så nära människor,som delar med sig av sitt liv ger mig stor tacksamhet. Sista året har jag också gått Coach utbildning och symbolpedagogik. Jag väver samman allt,och inspireras av hur modiga människor är som vill utvecklas och bli medvetna.
Jag har gjort och gör resan själv, den inre och djupa. Att möta det som finns där,är guld värt.
NU ser jag framemot att få utbilda i underbara Angelic Reiki. Vilken gåva.
Varmt Välkommen/Marie

Anna-Sofia Giese Vesterlund
Luleå/Skellefteå & online
073-028 38 20
annasofia@kansla.nu

www.känsla.nu

Med Reikin öppnades först en dörr. Sedan en hel värld. Jag började arbeta professionellt med Reiki 2005. När jag såg vad Reikin kunde hjälpa mina klienter förstod jag att jag hade kommit i kontakt med något fantastiskt.
Att jag är civilekonom en tillgång i mitt Reikiutövande. För mig representerar företagandet och entreprenörskapet våra egna skapandekrafter. Reikienergin sätter oss i kontakt med vårt högre jag. Detta innebär att vi först helas. Sedan aktiveras hela vår livskraft. Som kreativ och inkännande empat är det livsviktigt att få vara kreativ och att få använda sin inkännande förmåga på ett uppbyggande sätt. Allt detta har jag valt att fördjupa mig i.
Angelic Reiki ® har varit en viktig pusselbit och jag är tacksam över att få vara del av Angelic teamet och föra denna tradition vidare. Jag håller kurser i Luleå, men kan också komma till din ort om ni är 6-8 personer som är intresserade. Reiki och andlig vägledning kan jag erbjuda online.
De Reikitekniker jag arbetar i är traditionell Usai Reiki och Angelic Reiki ®, uppmixat med lite schamanism och ganska mycket zenbuddism. Många använder min debutbok Hur Kärlek tar bort smärta som kursmanual i Reiki.
Välkommen till Inner Peace by Känsla AB hälsar Anna-Sofia Giese Vesterlund

Liliann och Bengt-Arne Gustavsson

Lidköping/hela Sverige

0701 30 44 24

info@reikicentrum.se

www.reikicentrum.se

www.newshamballa.se
www.merkabah.se

FB: Reikicentrum Lidköping
Instagram: Reikicentrum_Lidköping

 

2009 så kom jag, Liliann Gustasson, i kontakt med Angelic Reiki och kände direkt att detta var något som hade saknats trots att jag hållit på med Usui Reiki sedan 1996. Efter att ha utbildat mig till lärare i London 2010 hos Rita Masha Michael har jag introducerat systemet i Sverige och översatt allt material (inkl Shamballa och Merkabah) och det var sedan en naturlig fortsättning att även utbilda mig till lärare i New Shamballa 2011 och Golden Heart of the Merkabah 2012 som tillsammans bildar en tre-enighet och en fantastisk grund för alla som vill ha andlig utveckling. 2015 utbildades även Bengt-Arne till lärare i New Shamballa. Vi utbildar gemensamt i denna kurs. En härlig blandning av manligt och kvinnligt. Jag är kontaktperson för Angelic Reiki i Sverige.

Annika Heurlin

Gnesta / Södermanland

070-428 75 18

reikikallan@hotmail.com

www.annikaheurlin.se

Jag är sedan hösten 2012 utbildad Angelic Reiki Master Teacher.

Jag är också Reiki master och har gått samtliga av mina kurser hos Ewa Ohlsson i Nyköping.

Sedan många år tillbaka jobbar jag med personlig och andlig vägledning.

Se min hemsida för mer information.
 

Helena Jirenfelt
Göteborg
0730-890733
reikigbg@gmail.com 
https://www.reikigbg-helena.se/


Jag heter Helena Jirenfelt och driver Göteborgs Reiki. Jag är certifierad Usui Reiki Master-Terapeut, Angelic Reiki® Master Teacher och Terapeut i Traditionell Kinesisk Medicin. 
Jag har en önskan att så många som möjligt ska finna frid, tillit och leva i kärlek och jag känner en stor tacksamhet att ha möjlighet att hjälpa andra människor med reikins helande kraft. Alla som vill kan lära sig Angelic® Reiki och du är varmt välkommen att boka en kurs för att vara en kanal för änglarnas underbara energi. 
Verksamhet i Göteborg
 

Ulla Johansson
Nyköping med omnejd och på distans världen över
076 026 1771
helande_hander@hotmail.se

www.helande-hander.se

Jag är Angelic Reiki® healer och Usui Reiki healer med master teacher grad sedan 2014, och mycket annat. Jag håller kurser Angelic Reiki® och Usui Reiki i alla nivåer. Älskar dom fantastiska höga energier. Efter kursen så håller jag återträffar så att ni kan få möjlighet att utvecklas, öva och fråga.
Ger Healing i mitt hem och på distans. Angelic reiki® har en underbar energi och möjliggör kroppens egna helande.
Reiki kurs öppnar upp mer av det andliga i dig och ger en djupare förståelse för dina möjligheter och förmågor. Ditt liv blir på nytt med änglar. Du får lära dig att ge healing både fysiskt och på distans och olika healingformer. Det behövs inga förkunskaper utan bara en djup önskan att vilja mer. Läs gärna mer på min hemsida. Varmt välkommen.
 

Anita Larsson
Storstockholm och distans hela Sverige
073-688 09 55
anita@sjalsenergi.se
sjalsenergi.se

Facebook : Själsenergi 
Insta: Angelicreikibyanita 


Hej!
Jag heter Anita Larsson och jag ägnar mig åt Angelic Reiki behandlingar, utbildningar och olika former av personlig och andlig utveckling och kommit en bit på min egen andliga resa.
Jag fortsätter min spirituella resa och ständigt utvecklas genom att gå på kurser både i Sverige och utomlands. Mitt syfte är att stödja även andra på deras andliga väg då jag vet att min egen och andras personliga resa är nära knutna till varandra.
Jag är den opartiska, kärleksfulla bron som kommer till dig utan agenda. Jag accepterar alla dina åsikter, dina val och hur du ser på saker ifrån ditt perspektiv då är det också en viktig del av din utveckling. Under mina sessioner omfamnar jag alla mina klienter med villkorslös kärlek, utan att döma, utan åsikter, utan projektion, fördomar eller personlig inblandning.
Jag finns tillgängligt som ett stöd under din resa om du önskar så för att ge dig den kärlek, respekt, omsorg och medkänsla du förtjänar. Tveka inte att höra av dig om beskrivningen av mina metoder har väckt nyfikenhet inom dig och är villig att föra in en positiv förändring i ditt liv.

Gun Moss Bjerling

Göteborg

0702-276 101

gun.mossbjerling@reikikliniken.se
https://reikikliniken.se

Reiki integrerades i mitt liv 1994. Då fanns ingen svensk Reikilitteratur så jag skrev "Reiki-Naturlig healing genom den Universella LIvsenergin" och fortsatte sedan med översättning av Reikiböcker. Har även skrivit vårdvetenskapliga studier om Reiki och healing. De kan laddas ner gratis på hemsidan. [https://secourong.com/butik/kategori/litteratur] Genom Secourong Förlag skapades kontakt med många Reikiutövare och 2005 satte jag i gång uppbyggandet av Förenade Reikiförbundet i Sverige och var aktiv inom styrelsen till 2009. När jag mötte Angelic Reiki 2012 kändes direkt att detta är något alldeles extra - kraftfulla energier som måste spridas mer! Februari 2013 blev jag Angelic Reiki® master. Undervisar även Holy Fire® III Usui-Reiki, Holy Fire® III Karuna Reiki®, New Shamballa, The Golden Heart Merkabah of Creation,
Journalföring samt Reikisamtal, och är sjuksköterska med specialistutbildning i psykiatri. Efter 25 års arbete med Reiki öppnade Secourong Reiki-kliniken i Göteborg, där flera Reikiterapeuter samarbetar.

Ida Nissle Quensel
Sankt Anna, Söderköping
info@idanissle.com
www.idanissle.com
tel. 070-408 96 23Som de flesta av livets stora transformerande ögonblick började även denna med en krasch. Min yogagrupp, som jag studerat intensivt med och varit så nära i sju års tid hade upplösts. Jag hade inte längre någon kontakt med min yogalärare eller min yogatradition som varit mitt ankare och fört mig framåt i min andliga utveckling under tio års tid. Jag var nyinflyttad i Norrköping och vilsen. Det var då universum förde mig till Reikicentrum och Liliann och Bengt-Arne Gustavsson och min Angelic Reiki resa tog sin början. Det här var 2012. Jag gick alla delarna och blev master inom några månader. Därefter har livet tagit en liten slingrig väg. Jag har gjort en djupt transformerande resa och vidareutbildat mig i New Shamballa och Golden heart of Merkabah för Christine Core, Munay Ki för Liliann Gustavsson samt andra kurser och utbildningar inom shamanism, yoga och doulande.
 
Jag arbetar som yogalärare, yogaterapeut, Angelic Reiki healing master och håller i privata sessioner, kurser och retreater.
Mitt livssyfte är att leva i och sprida hjärtats ljus och den villkorslösa kärleken och finnas med som en guide och stöttepelare för mina medmänniskors transformerande vandring genom livet.
Med värme och kärlek/Ida

Helena Stade
Skåne Österlen/Simrishamn
0733-810809
info@aninja.se
www.aninja.se 


Jag driver sedan tio år företaget Aninja med kurser i Angelic Reiki, Vedic Art och personlig utveckling.  Jag arbetar som healer, andlig vägledare och symbolterapeut med mottagning på Österlen.
Reikin kom in i mitt liv för över tjugo år sedan och med Angelic Reiki skedde en fantastisk höjning av energierna som innebar en ny nivå i mitt healingarbete som jag är mycket tacksam över.
Jag är utbildad av Gun Moss Bjerling. Jag har även haft Christine Core som lärare i New Shamballa.
Jag känner en stor glädje över att få förmedla Angelic Reikis helande energier och ser fram emot att möta dig. Läs gärna mer på min hemsida. Varmt välkommen.
 
Master/lärare  inom Holy Fire/Usui Reiki Karuna Reiki, Angelic Reiki, New Shamballa.
Vedic Art lärare, Symbolpedagog, Fil kand Litteratur/Kultur