Angelic Reiki Master Teachers

Här kan du söka upp personer som håller kurser i Angelic Reiki® och ger Angelic Reiki® behandlingar.
(Sorterade på efternamn)
 
För att hålla kurser, i alla nivåer, i Angelic Reiki krävs att man genomgått samtliga 4 nivåer av Angelic Reiki.

Aktuella workshops

Annelie Axelsson

Norrköping och Stockholmsområdet mfl.

arbetar också på distans
070-7685000

annelie@axinspirera.se

www.axinspirera.se


Med hjälp av den vackra utbildningen Angelic Reiki® fick jag en starkare kontakt med ärkeänglarna och de uppstigna mästarna som hela tiden fördjupas och intensifieras. Angelic Reiki healingmetod medför en djupare förståelse av helandet.
Ger behandlingar och håller workshops i Angelic Reiki sedan 2012.
Är Master Teacher i Usui/Holy Fire/Karuna Reiki. Ger också behandlingar i andlig frekvenshealing. 
Jag har utbildat/arbetat mig inom pedagogik, certifierad coach enligt ICF, stress- och friskvårdsterapeut med kognitiv metod, mediumskap och instruktör i Mindfulness, Medicinsk Yoga och Frigörande dans. 
Så tacksam att få hålla dessa vackra Workshops och ge behandlingar. Välkommen!
 

Anette Björsund
Stockholm - Gotland
samt övriga Sverige vid önskemål 

073 6349714
ettena55@gmail.com
www.mirrorsoftime.se


Jag började med Reiki 1995 och blev Reiki Master Teacher 1999 och Master Teacher i Karuna Reiki 2009, sedan dess har jag haft behandlingar och kurser alla grader och även utbildat mig 2 år inom energimedicin, Alberto Villoldo och 2 år till Naturprästinna, blev Angelic Reiki Master Teacher hos Lillian Karlström 2012. Jag är så tacksam att förmedla dessa underbara änglaenergier till er alla, så varmt välkomna att gå en workshop eller ta en behandling.
Healing och vägledning även på distans.

Ida Carlsson
Åhus - Skåne
samt övriga Sverige vid önskemål 

0708-356666
ijic81@gmail.com

Jag erbjuder coaching, healing och vägledning. 
Jag är utbildad Angelic Reiki master, i drömtydning, New Shamballa, Intuitiv healingcoach, helig geometri, medial förmåga, HR. Går just nu KBT & ACT- kurs
Ni hittar mig i Åhus, Skåne men när som fjärran - alla är välkomna!

Maria Folkesson Madisson
Olofström
0734-200914
marie@mayakropposjal.se
www.mayakropposjal.se


Jag har arbetat med hälsa i över 20 år. Är utbildad massör i olika former,Ayurvedisk Hälsorådgivare och lärare i ämnet. Har under många år fyllt på min bägare med kunskap i det alternativa,som Mediyoga instruktör och Kundalini Yoga lärare. Det jag tycker så mycket om med mitt arbete,och hela min livsstil är mötet med människor. I grunden är jag utbildad undersköterska,så har en medicinsk bas kunskap.
Det unika i att få vara så nära människor,som delar med sig av sitt liv ger mig stor tacksamhet. Sista året har jag också gått Coach utbildning och symbolpedagogik. Jag väver samman allt,och inspireras av hur modiga människor är som vill utvecklas och bli medvetna.
Jag har gjort och gör resan själv, den inre och djupa. Att möta det som finns där,är guld värt.
NU ser jag framemot att få utbilda i underbara Angelic Reiki. Vilken gåva.
Varmt Välkommen/Marie

Anna-Sofia Giese Vesterlund
Luleå/Skellefteå & online
073-028 38 20
annasofia@kansla.nu

www.känsla.nu

Med Reikin öppnades först en dörr. Sedan en hel värld. Jag började arbeta professionellt med Reiki 2005. När jag såg vad Reikin kunde hjälpa mina klienter förstod jag att jag hade kommit i kontakt med något fantastiskt.
Att jag är civilekonom en tillgång i mitt Reikiutövande. För mig representerar företagandet och entreprenörskapet våra egna skapandekrafter. Reikienergin sätter oss i kontakt med vårt högre jag. Detta innebär att vi först helas. Sedan aktiveras hela vår livskraft. Som kreativ och inkännande empat är det livsviktigt att få vara kreativ och att få använda sin inkännande förmåga på ett uppbyggande sätt. Allt detta har jag valt att fördjupa mig i.
Angelic Reiki ® har varit en viktig pusselbit och jag är tacksam över att få vara del av Angelic teamet och föra denna tradition vidare. Jag håller kurser i Luleå, men kan också komma till din ort om ni är 6-8 personer som är intresserade. Reiki och andlig vägledning kan jag erbjuda online.
De Reikitekniker jag arbetar i är traditionell Usai Reiki och Angelic Reiki ®, uppmixat med lite schamanism och ganska mycket zenbuddism. Många använder min debutbok Hur Kärlek tar bort smärta som kursmanual i Reiki.
Välkommen till Inner Peace by Känsla AB hälsar Anna-Sofia Giese Vesterlund

Liliann Gustavsson

Lidköping/hela Sverige

0701 30 44 24

info@reikicentrum.se

www.reikicentrum.se

Jag har arbetat med Angelic Reiki sedan 2009. Angelic Reiki kom till Norrköping via Reiki Master 1& 2 Jennifer Tuoma som varit i USA och lärt sig detta. Jag kände direkt att detta var en länk som hade saknats och åkte därför till London i maj 2010 för att bli Master Teacher.Reg nr SWE M 1001 and SWE AR PP 1001. Jag har översatt allt material från Engelska till Svenska.
Övriga Utbildningar: Veckokurs hos Christine Core 2010, New Shamballa 2011, Golden Heart of the Merkabah 2012.
Jag har även gått Healing of the Light Body School, en 2 årig utbildning i energimedicin Har även Shamanska kurser och Munay Ki Förutom Angelic Reiki utbildar jag även i Usui Reiki Holy Fire till Masternivå.
Jag är kontaktperson för Angelic Reiki i Sverige.
www.newshamballa.se och www.merkabah.se

Åse Hammarström
Tjörn, Bohuslän & online
0737-084873
ase@healtobeyou.com

www.healtobeyou.com

Mitt namn är Åse och jag är multidimensionell masterhealer. Min starkaste drivkraft är att sprida glädje, ljus och kärlek.
Angelic Reiki® har vänt upp och ner på mitt liv på ett mycket positivt sätt. Det har hjälpt mig att komma i balans. Jag har släppt många blockeringar och gamla tankemönster som gör att jag har lättare för att slappna av och njuta och lita mer på livet.
Att få dela med mig av Angelic Reiki energin, som är en av de renaste och ljusaste energiformer, är en gåva.
Jag utbildade mig till Angelic Reiki Master Teacher hos Ewa Olsson hösten 2014. Jag har också utbildningar som medicinsk massageterapeut, friskvårdskonsulent och multidimensionell healer av New Shamballa.
Jag hoppas kunna inspirera till att göra en förändring, så att vi kan leva det liv vi önskar. Livet kan vara utmanande. Det har jag egna erfarenheter av. Men om vi väljer att lyssna på vår egen sanning, då uppstår magi.
Ljus och kärlek
Åse

Annika Heurlin

Gnesta / Södermanland

070-428 75 18

reikikallan@hotmail.com

www.annikaheurlin.com

Jag är sedan hösten 2012 utbildad Angelic Reiki Master Teacher.

Jag är också Reiki master och har gått samtliga av mina kurser hos Ewa Ohlsson i Nyköping.

Sedan många år tillbaka jobbar jag med personlig och andlig vägledning.

Se min hemsida för mer information.
 

Helena Jirenfelt
Göteborg
0730-890733
reikigbg@gmail.com 
https://www.reikigbg-helena.se/


Jag heter Helena Jirenfelt och driver Göteborgs Reiki. Jag är certifierad Usui Reiki Master-Terapeut, Angelic Reiki® Master Teacher och Terapeut i Traditionell Kinesisk Medicin. 
Jag har en önskan att så många som möjligt ska finna frid, tillit och leva i kärlek och jag känner en stor tacksamhet att ha möjlighet att hjälpa andra människor med reikins helande kraft. Alla som vill kan lära sig Angelic® Reiki och du är varmt välkommen att boka en kurs för att vara en kanal för änglarnas underbara energi. 
Verksamhet i Göteborg
 

Ulla Johansson
Nyköping med omnejd och på distans världen över
076 026 1771
helande_hander@hotmail.se

www.helande-hander.se

Jag är Angelic Reiki® healer och Usui Reiki healer med master teacher grad sedan 2014, och mycket annat. Jag håller kurser Angelic Reiki® och Usui Reiki i alla nivåer. Älskar dom fantastiska höga energier. Efter kursen så håller jag återträffar så att ni kan få möjlighet att utvecklas, öva och fråga.
Ger Healing i mitt hem och på distans. Angelic reiki® har en underbar energi och möjliggör kroppens egna helande.
Reiki kurs öppnar upp mer av det andliga i dig och ger en djupare förståelse för dina möjligheter och förmågor. Ditt liv blir på nytt med änglar. Du får lära dig att ge healing både fysiskt och på distans och olika healingformer. Det behövs inga förkunskaper utan bara en djup önskan att vilja mer. Läs gärna mer på min hemsida. Varmt välkommen.
 

Linda Jungarå
Skaraborg, Karlstad
och enligt förfrågan

070-7973010
lindajungara@gmail.com
www.lindajungarå.se


Reikin kom in i mitt liv i samband med en utmattningsdepression 2019 och var det som jag sökt hela livet, men inte förstod att jag letade efter. Reikin hjälpte mig med min utmattning och min arbetssituation som vid tillfället vid första Reiki-kursen var outhärdlig. Jag blev snabbt väldigt fascinerad, nyfiken och indragen i Reikin och andlighetens värld och bestämde mig att det var det här jag ville arbeta med och sprida till fler istället för att gå tillbaka till ett vanlig heltidsjobb. I juni 2021 startade jag mitt egna företag där jag arbetar med olika energimetoder på distans och hjälper klienter över hela Sverige och håller kurser i Usui Reiki Holy Fire® och Angelic Reiki®. Jag är också utbildad Emotion och Body Code™ practitioner som fokuserar på det undermedvetna, studerar till samtalscoach och har tidigare arbetat som kommunikatör. Reiki-kurserna har jag gått hos Liliann Gustavsson på Reikicentrum Lidköping. 

Elisabeth Karlsson
Stockholm - Vansbro
0739-826603
inneryou16@gmail.com
www.inneryou.nu


Att hålla workshops i Angelic Reiki är något av det finaste jag vet. Det är innerligt och samtidigt direkt, för redan första dagen kan du ge Angelic
Reiki och bli ett med en ängel. Det var en upplevelse som berörde mig djupt. Gick alla delar inom Angelic Reiki hos Gun Moss Bjerling. Sedan 2014 är jag Angelic Reiki® Master. Har även masternivåer inom Usui/Holy Fire® Reiki och Karuna Holy Fire® Reiki samt är utbildad Regressionsterapeut vid Svenska Hypnosskolan. Ger workshops/kurser och behandlingar främst i Stockholm och Vansbro. 2018 deltog jag i en workshop som hölls av Christine Core på Secouroung (Gun Moss Bjerling) vilket ytterligare förstärkt min glädje över Angelic Reiki som helandemetod.

Gun Moss Bjerling

Göteborg

0702-276 101

gun.mossbjerling@reikikliniken.se
https://reikikliniken.se

Reiki integrerades i mitt liv 1994. Då fanns ingen svensk Reikilitteratur så jag skrev "Reiki-Naturlig healing genom den Universella LIvsenergin" och fortsatte sedan med översättning av Reikiböcker. Har även skrivit vårdvetenskapliga studier om Reiki och healing. De kan laddas ner gratis på hemsidan. [https://secourong.com/butik/kategori/litteratur] Genom Secourong Förlag skapades kontakt med många Reikiutövare och 2005 satte jag i gång uppbyggandet av Förenade Reikiförbundet i Sverige och var aktiv inom styrelsen till 2009. När jag mötte Angelic Reiki 2012 kändes direkt att detta är något alldeles extra - kraftfulla energier som måste spridas mer! Februari 2013 blev jag Angelic Reiki® master. Undervisar även Holy Fire® III Usui-Reiki, Holy Fire® III Karuna Reiki®, New Shamballa, The Golden Heart Merkabah of Creation,
Journalföring samt Reikisamtal, och är sjuksköterska med specialistutbildning i psykiatri. Efter 25 års arbete med Reiki öppnade Secourong Reiki-kliniken i Göteborg, där flera Reikiterapeuter samarbetar.

Helena Stade
Skåne Österlen/Simrishamn
0733-810809
info@aninja.se
www.aninja.se 


Jag driver sedan tio år företaget Aninja med kurser i Angelic Reiki, Vedic Art och personlig utveckling.  Jag arbetar som healer, andlig vägledare och symbolterapeut med mottagning på Österlen.
Reikin kom in i mitt liv för över tjugo år sedan och med Angelic Reiki skedde en fantastisk höjning av energierna som innebar en ny nivå i mitt healingarbete som jag är mycket tacksam över.
Jag är utbildad av Gun Moss Bjerling. Jag har även haft Christine Core som lärare i New Shamballa.
Jag känner en stor glädje över att få förmedla Angelic Reikis helande energier och ser fram emot att möta dig. Läs gärna mer på min hemsida. Varmt välkommen.
 
Master/lärare  inom Holy Fire/Usui Reiki Karuna Reiki, Angelic Reiki, New Shamballa.
Vedic Art lärare, Symbolpedagog, Fil kand Litteratur/Kultur

Angelica Wennerberg
Lundsbrunn, Skaraborg och på distans
info@anglalikt.se
www.anglalikt.se
Finns på Facebook och Instagram

 
Jag startade Änglalikt Reiki Studio i Lundsbrunn i november 2021 och erbjuder behandlingar både i min studio och på distans. Jag erbjuder även kurser inom Angelic Reiki och Usui Reiki Holy Fire.
År 2014 gick jag min första Angelic Reiki kurs hos Liliann Gustavsson och tyckte Reiki energin var oerhört spännande att få arbeta med. Ett helt nytt liv öppnades upp och gav stor mersmak.
Jag gick därför flera utbildningar hos Liliann som Golden Heart of the Merkabah, Munay Ki och Energikorrigering.
Jag blev Angelic Reiki Master Teacher år 2016 och är även Master Teacher inom Usui Reiki med Holy Fire.
Med tanke på all forskning i världen på Reiki och vilken nytta den gör, så valde jag att läsa medicin 1, en kurs på 150 poäng för att lära mig mer om vår mänskliga kropp.
Under åren har jag även gjort workshops hos Birkan Tore, Lena Ranehag, Tim Whild och Diana Cooper.
Titta gärna in på min hemsida anglalikt.se och läs gärna mer där. Välkommen att kontakta mig!