Angelic Reiki Master Teachers

Här kan du söka upp personer som håller kurser i Angelic Reiki® och ger Angelic Reiki® behandlingar.
(Sorterade på efternamn)
 
För att hålla kurser, i alla nivåer, i Angelic Reiki krävs att man genomgått samtliga 4 nivåer av Angelic Reiki.

Aktuella workshops

Annelie Axelsson

Norrköping och Stockholmsområdet mfl.

arbetar också på distans
070-7685000

annelie@axinspirera.se

www.axinspirera.se


Med hjälp av den vackra utbildningen Angelic Reiki® fick jag en starkare kontakt med ärkeänglarna och de uppstigna mästarna som hela tiden fördjupas och intensifieras. Angelic Reiki healingmetod medför en djupare förståelse av helandet.
Ger behandlingar och håller workshops i Angelic Reiki sedan 2012.
Är Master Teacher i Usui/Holy Fire/Karuna Reiki. Ger också behandlingar i andlig frekvenshealing. 
Jag är pedagog, medium, certifierad coach enligt ICF, stress- och friskvårdsterapeut med kognitiv metod och instruktör i Mindfulness, Medicinsk Yoga och Frigörande dans. 
Så tacksam att få hålla dessa vackra Workshops och ge behandlingar. Välkommen!
 

Anette Björsund
Stockholm - Gotland
samt övriga Sverige vid önskemål 

073 6349714
info@mirrorsoftime.se
www.mirrorsoftime.se

Jag började med Reiki 1995 och blev Reiki Master Teacher 1999 och Master Teacher i Karuna Reiki 2009, sedan dess har jag haft behandlingar och kurser alla grader och även utbildat mig 2 år inom energimedicin, Alberto Villoldo och 2 år till Naturprästinna, blev Angelic Reiki Master Teacher hos Lillian Karlström 2012. Jag är så tacksam att förmedla dessa underbara änglaenergier till er alla, så varmt välkomna att gå en workshop eller ta en behandling.
Healing och vägledning även på distans.

Kattarina Blom Kjellman
Södertälje med omnejd
Arbetar också på distans
72-2034773
kattarina.heladig@gmail.com
Hemsida kommer snart.


Jag heter Kattarina och har sedan 2005 utbildat mig inom Reiki, hos Ursula Sjölund, och Angelic Reiki samt Maria Magdalenas Gudinnehealing, hos Annika Heurlin. Idag erbjuder jag behandlingar vid personliga möten eller på distans. Jag håller även kurser i Angelic Reiki och Maria Magdalenas Gudinnehealing för att sprida de helande energierna och kunskaperna vidare.
 

Anna-Sofia Giese Vesterlund
Luleå/Skellefteå & online
073-028 38 20
annasofia@kansla.nu

www.känsla.nu

Med Reikin öppnades först en dörr. Sedan en hel värld. Jag började arbeta professionellt med Reiki 2005. När jag såg vad Reikin kunde hjälpa mina klienter förstod jag att jag hade kommit i kontakt med något fantastiskt.
Att jag är civilekonom en tillgång i mitt Reikiutövande. För mig representerar företagandet och entreprenörskapet våra egna skapandekrafter. Reikienergin sätter oss i kontakt med vårt högre jag. Detta innebär att vi först helas. Sedan aktiveras hela vår livskraft. Som kreativ och inkännande empat är det livsviktigt att få vara kreativ och att få använda sin inkännande förmåga på ett uppbyggande sätt. Allt detta har jag valt att fördjupa mig i.
Angelic Reiki ® har varit en viktig pusselbit och jag är tacksam över att få vara del av Angelic teamet och föra denna tradition vidare. Jag håller kurser i Luleå, men kan också komma till din ort om ni är 6-8 personer som är intresserade. Reiki och andlig vägledning kan jag erbjuda online.
De Reikitekniker jag arbetar i är traditionell Usai Reiki och Angelic Reiki ®, uppmixat med lite schamanism och ganska mycket zenbuddism. Många använder min debutbok Hur Kärlek tar bort smärta som kursmanual i Reiki.
Välkommen till Inner Peace by Känsla AB hälsar Anna-Sofia Giese Vesterlund

Liliann Gustavsson

Lidköping/hela Sverige

0701 30 44 24

info@reikicentrum.se

www.reikicentrum.se

Jag har arbetat med Angelic Reiki sedan 2009. Angelic Reiki kom till Norrköping via Reiki Master 1& 2 Jennifer Tuoma som varit i USA och lärt sig detta. Jag kände direkt att detta var en länk som hade saknats och åkte därför till London i maj 2010 för att bli Master Teacher.Reg nr SWE M 1001 and SWE AR PP 1001. Jag har översatt allt material från Engelska till Svenska.
Övriga Utbildningar: Veckokurs hos Christine Core 2010, New Shamballa 2011, Golden Heart of the Merkabah 2012.
Jag har även gått Healing of the Light Body School, en 2 årig utbildning i energimedicin Har även Shamanska kurser och Munay Ki Förutom Angelic Reiki utbildar jag även i Usui Reiki Holy Fire till Masternivå.
Jag är kontaktperson för Angelic Reiki i Sverige.
www.newshamballa.se och www.merkabah.se

Annika Heurlin

Gnesta / Södermanland

070-428 75 18

reikikallan@hotmail.com

www.annikaheurlin.com

Jag är sedan hösten 2012 utbildad Angelic Reiki Master Teacher.

Jag är också Reiki master och har gått samtliga av mina kurser hos Ewa Ohlsson i Nyköping.

Sedan många år tillbaka jobbar jag med personlig och andlig vägledning.

Se min hemsida för mer information.
 

Ulla Johansson
Nyköping med omnejd och på distans världen över
076 026 1771
helande_hander@hotmail.se

www.helande-hander.se

Jag har utbildat mig till Angelic Reiki Master Teacher hos Ewa Olsson 2014. Håller också kurser i Angelic reiki i alla nivåer.
Min intention och övertygelse är att AR hjälper alla som inte kan hjälpa sig själva. Ex med ADHD, fibromyalgi, smärt problematik och vid livets slutskede mm. AR ger ett underbart sätt att kunna slappna av och stressa ner. Enligt mig så är AR det renaste form av kärlek. Jag ger behandling enskild och i mindre grupper. Jag talar finska och engelska flytande. Gå gärna till min hemsida och läs mer och för att boka tid.

Åse Johansson
Tjörn, Bohuslän & online
0737-084873
www.healtobeyou.com
ase@healtobeyou.com


Mitt namn är Åse och jag är multidimensionell masterhealer. Min starkaste drivkraft är att sprida glädje, ljus och kärlek.
Angelic Reiki® har vänt upp och ner på mitt liv på ett mycket positivt sätt. Det har hjälpt mig att komma i balans. Jag har släppt många blockeringar och gamla tankemönster som gör att jag har lättare för att slappna av och njuta och lita mer på livet.
Att få dela med mig av Angelic Reiki energin, som är en av de renaste och ljusaste energiformer, är en gåva.
Jag utbildade mig till Angelic Reiki Master Teacher hos Ewa Olsson hösten 2014. Jag har också utbildningar som medicinsk massageterapeut, friskvårdskonsulent och multidimensionell healer av New Shamballa.
Jag hoppas kunna inspirera till att göra en förändring, så att vi kan leva det liv vi önskar. Livet kan vara utmanande. Det har jag egna erfarenheter av. Men om vi väljer att lyssna på vår egen sanning, då uppstår magi.
Ljus och kärlek
Åse

Elisabeth Karlsson
Stockholm - Vansbro
0739-826603
inneryou16@gmail.com
www.inneryou.nu


Att hålla workshops i Angelic Reiki är något av det finaste jag vet. Det är innerligt och samtidigt direkt, för redan första dagen kan du ge Angelic
Reiki och bli ett med en ängel. Det var en upplevelse som berörde mig djupt. Gick alla delar inom Angelic Reiki hos Gun Moss Bjerling. Sedan 2014 är jag Angelic Reiki® Master. Har även masternivåer inom Usui/Holy Fire® Reiki och Karuna Holy Fire® Reiki samt är utbildad Regressionsterapeut vid Svenska Hypnosskolan. Ger workshops/kurser och behandlingar främst i Stockholm och Vansbro. 2018 deltog jag i en workshop som hölls av Christine Core på Secouroung (Gun Moss Bjerling) vilket ytterligare förstärkt min glädje över Angelic Reiki som helandemetod.

Carina Lundqvist
Luleå / Norrbotten
076 – 801 72 72
livsharmonilulea@outlook.com
www.livsharmonilulea.se


Jag har alltid älskat änglar och de mjuka, kärleksfulla energier som de sprider. På något sätt har de alltid funnits med mig så länge jag kan minnas.
När jag hösten 2018  kom i kontakt med Angelic Reiki och utbildade mig till Angelic Reiki Master Teacher fördjupades och stärktes min kontakt med änglarna ytterligare. Det blev tydligt för mig att det var änglarnas helande energier som nått mitt hjärta. Det var som om något blivit komplett, en pusselbit som till slut hittat sin plats.
Ett helt nytt kapitel i mitt liv startade 2008 då jag bytte bana i min karriär från att ha arbetat som ekonom till att bygga upp min egna verksamhet Livsharmoni där jag erbjuder olika former av behandlingar, rådgivning, cirklar och nu även Angelic Reiki healing behandlingar. Jag är utbildad massageterapeut, auyr-veda hälsorådgivare, aura-soma färgterapi, regndroppsbehandling, änglamassage, kost, näring och livsstilsutveckling, andlig- och medialutveckling m.m .
Under hösten 2019 kommer jag att hålla workshops i Angelic Reiki.
Det är med stor tacksamhet och glädje jag tar emot och förmedlar änglarnas varma, kärleksfulla och helande energier i behandlingar och workshops. Angelic Reiki är en av de renaste, ljusaste energiformer som finns.
Jag hoppas kunna vara en inspirationskälla som hjälper dig att hitta din egen väg till din sanning och din själs längtan.
Jag ger behandlingar i Angelic Reiki i Luleå/Norrbotten & online

Gun Moss Bjerling

Göteborg

0702-276 101

gun.mossbjerling@reikikliniken.se
https://reikikliniken.se

Reiki integrerades i mitt liv 1994. Då fanns ingen svensk Reikilitteratur så jag skrev "Reiki-Naturlig healing genom den Universella LIvsenergin" och fortsatte sedan med översättning av Reikiböcker. Har även skrivit vårdvetenskapliga studier om Reiki och healing. De kan laddas ner gratis på hemsidan. [https://secourong.com/butik/kategori/litteratur] Genom Secourong Förlag skapades kontakt med många Reikiutövare och 2005 satte jag i gång uppbyggandet av Förenade Reikiförbundet i Sverige och var aktiv inom styrelsen till 2009. När jag mötte Angelic Reiki 2012 kändes direkt att detta är något alldeles extra - kraftfulla energier som måste spridas mer! Februari 2013 blev jag Angelic Reiki® master. Undervisar även Holy Fire® III Usui-Reiki, Holy Fire® III Karuna Reiki®, New Shamballa, The Golden Heart Merkabah of Creation,
Journalföring samt Reikisamtal, och är sjuksköterska med specialistutbildning i psykiatri. Efter 25 års arbete med Reiki öppnade Secourong Reiki-kliniken i Göteborg, där flera Reikiterapeuter samarbetar.

Helena Stade
Skåne Österlen/Simrishamn
0733-810809
info@aninja.se
www.aninja.se 


Jag driver sedan tio år företaget Aninja med kurser i Angelic Reiki, Vedic Art och personlig utveckling.  Jag arbetar som healer, andlig vägledare och symbolterapeut med mottagning på Österlen.
Reikin kom in i mitt liv för över tjugo år sedan och med Angelic Reiki skedde en fantastisk höjning av energierna som innebar en ny nivå i mitt healingarbete som jag är mycket tacksam över.
Jag är utbildad av Gun Moss Bjerling. Jag har även haft Christine Core som lärare i New Shamballa.
Jag känner en stor glädje över att få förmedla Angelic Reikis helande energier och ser fram emot att möta dig. Läs gärna mer på min hemsida. Varmt välkommen.
 
Master/lärare  inom Holy Fire/Usui Reiki Karuna Reiki, Angelic Reiki, New Shamballa.
Vedic Art lärare, Symbolpedagog, Fil kand Litteratur/Kultur

Angelica Wennerberg
Lundsbrunn, Skaraborg och på distans
info@anglalikt.se
www.anglalikt.se
Finns på Facebook och Instagram

 
Jag startade Änglalikt Reiki Studio i Lundsbrunn i november 2021 och erbjuder behandlingar både i min studio och på distans. Jag erbjuder även kurser inom Angelic Reiki och Usui Reiki Holy Fire.
År 2014 gick jag min första Angelic Reiki kurs hos Liliann Gustavsson och tyckte Reiki energin var oerhört spännande att få arbeta med. Ett helt nytt liv öppnades upp och gav stor mersmak.
Jag gick därför flera utbildningar hos Liliann som Golden Heart of the Merkabah, Munay Ki och Energikorrigering.
Jag blev Angelic Reiki Master Teacher år 2016 och är även Master Teacher inom Usui Reiki med Holy Fire.
Med tanke på all forskning i världen på Reiki och vilken nytta den gör, så valde jag att läsa medicin 1, en kurs på 150 poäng för att lära mig mer om vår mänskliga kropp.
Under åren har jag även gjort workshops hos Birkan Tore, Lena Ranehag, Tim Whild och Diana Cooper.
Titta gärna in på min hemsida anglalikt.se och läs gärna mer där. Välkommen att kontakta mig!