Angelic Reiki Master Teachers

Här kan du söka upp personer som håller kurser i Angelic Reiki och ger Angelic Reiki behandlingar. (sorterade på namn)

 

För att hålla kurser i Angelic Reiki krävs att man genomgått samtliga 4 nivåer i Angelic Reiki.

Aktuella workshops

 

Elisabeth Antonsson
Eslöv och Skåne. Sverige och övriga världen på distans.
073-8155400
elisabeth@kristallklartliv.se
www.kristallklartliv.se

 
Jag heter Elisabeth och jag är healer. I mitt utövande  använder jag mig av örter, Reiki och Angelic Reiki®. 
Jag utbildade mig till Angelic Reiki Master Teacher hos Ewa Olsson i november 2014. Det var även där jag slutförde min Reiki Master-utbildning 2017. Angelic Reiki är en underbar healingform på många sätt. Förutom att vara en djupt avslappnande och läkande metod så hjälper den dig att komma närmare ditt sanna jag och förstå att du är ett med allt, ett med det gudomliga. Agelic Reiki hjälper till att hitta balansen och förankra oss i vardagen och samtidigt ha kontakt med andligheten.  Det är fantastiskt att kunna kombinera Angelic Reiki med örtmedicin eftersom örter också jobbar på energinivå. Förutom att erbjuda healingsessioner och örtterapeutiska behandlingar så håller jag kurser i både Angelic Reiki, Reiki och Örtmedicin. Du kan läsa mer om min verksamhet på min hemsida. 
Varmt välkommen,
Elisabeth
 

Annelie Axelsson

Norrköping och Stockholmsområdet.

070-7685000

annelie@axinspirera.se

www.axinspirera.se


Med hjälp av den vackra utbildningen Angelic Reiki fick jag en starkare kontakt med änglarna och framförallt ärkeänglarna som hela tiden fördjupas och intensifieras och även med de uppstigna mästarna. 
Angelic Reiki healingmetod medför en djupare förtåelse av helandet.
Ger behandlingar och håller workshops i Angelic Reiki sedan 2012.
Även i Usui/Holy Fire/Karuna Reiki samt Frekvenshealing. 
Jag är certifierad coach enligt ICF, stress- och friskvårdsterapeut med kognitiv metod och mindfulness instruktör. 

 

Annika Heurlin

Malmköping / Södermanland

070-428 75 18

reikikallan@hotmail.com

www.annikaheurlin.com
 

Jag är sedan hösten 2012 utbildad Angelic Reiki Master Teacher.

Jag är också Reiki master och har gått samtliga av mina kurser hos Ewa Ohlsson i Nyköping.

Sedan många år tillbaka jobbar jag med personlig och andlig vägledning.

Se min hemsida för mer information.

Ulla Johansson
Nyköping
076 026 1771
helande_hander@hotmail.se

www.helande-hander.se

Jag har utbildat mig till Angelic Reiki Master Teacher hos Ewa Olsson 2014.
Min intention och övertygelse är att AR hjälper alla som inte kan hjälpa sig själva. Ex med ADHD, fibromyalgi, smärt problematik och vid livets slutskede mm. AR ger ett underbart sätt att kunna slappna av och stressa ner. Enligt mig så är AR det renaste form av kärlek. Jag ger behandling enskild och i mindre grupper. Jag talar finska och engelska flytande. Gå gärna till min hemsida och läs mer och för att boka tid.

Åse Johansson
Tjörn, Bohuslän
0737-084873
klarheten@outlook.com
www.klarheten.nu

Mitt namn är Åse och jag är healer. Min starkaste drivkraft är att sprida glädje, ljus och kärlek. 
Angelic Reiki® har vänt upp och ner på mitt liv på ett mycket positivt sätt. Det har hjälpt mig att komma i Balans. Jag har släppt många blockeringar och gamla tankemönster som gör att jag har lättare för att slappna av och njuta och lita mer på livet. Att få dela med mig av Angelic Reiki energin, som är en av de renaste och ljusaste energiformer, är en gåva.  
Jag utbildade mig till Angelic Reiki Master Teacher hos Ewa Olsson hösten 2014. Jag har också utbildningar som medicinsk massageterapeut, friskvårdskonsulent och multidimensionell healer av New Shamballa. Jag arbetar också som tarot- och ängla-vägledare och håller i kurser. 
Jag hoppas kunna inspirera till att göra en förändring, så att vi kan leva det liv vi önskar. Livet kan vara utmanande. Det har jag egna erfarenheter av. Men om vi väljer att lyssna på vår egen sanning, då uppstår magi. 
Ljus och kärlek
Åse

Liliann Gustavsson

Lidköping/hela Sverige

0701 30 44 24

info@reikicentrum.se

www.reikicentrum.se


Jag har arbetat med Angelic Reiki sedan 2009. Angelic Reiki kom till Norrköping via Reiki Master 1& 2 Jennifer Tuoma som varit i USA och lärt sig detta. Jag kände direkt att detta var en länk som hade saknats och åkte därför till London i maj 2010 för att bli Master Teacher.Reg nr SWE M 1001 and SWE AR PP 1001. Jag har översatt allt material från Engelska till Svenska.
Övriga Utbildningar: Veckokurs hos Christine Core 2010, New Shamballa 2011, Golden Heart of the Merkabah 2012.
Jag har även gått Healing of the Light Body School, en 2 årig utbildning i energimedicin Har även Shamanska kurser och Munay Ki Förutom Angelic Reiki utbildar jag även i Usui Reiki Holy Fire till Masternivå.
Jag är kontaktperson för Angelic Reiki i Sverige.
www.newshamballa.se och www.merkabah.se
 

Marita Knutsson
Lidköping/Kållandsö
0735 141220
maritasenergier@gmail.com
https://maritasenergier.wordpress.com/

 Mitt namn är Marita Knutsson och är Angelic Reiki ®  Master Teacher. Jag har utbildat mig hos Lilian Gustavsson på Reikicentrum i Lidköping och den utbildningen var jag klar med i mars 2016. Efter det har det blivit mera kurser som Usui/Holy Fire 2 Reiki Master Teacher, Energikorrigering och Munay Ki och alla har varit hos Lilian. Håller även på att utbilda mig i kristall healing hos Gitte Liljekvist på Kristallakademin.
Efter Reiki utbildningen så har jag startat en egen verksamhet Maritas Strålande Energier, där jag ger behandlingar både på plats och på distans.
Jag känner att jag nu kommit fram till den delen då jag vill och kan lära ut till andra att Angelic Reiki är ett fantastiskt verktyg att ta till hjälp. Genom att få vägledning från Änglarna så helar det både kroppen och själen. Höjer ditt medvetande och har förmågan att läka sår från det förflutna.
 

Kerstin Liljekvist
Hässleholm / Skåne / Sverige
0709-69 13 56
reikililium@hotmail.com
www.reikililium.com


Hej, jag heter Kerstin, och jag är Angelic Reiki Master Teacher sedan mars 2018. Jag jobbar med att ge healing, vilket jag kombinerar med drömtydning och symboltolkning.
Jag håller även kurser i Angelic Reiki®. Dessutom är jag instruktör i qigong och tai chi. Jag kommer inom en snar framtid gå en utbildning i Symbolpedagogik. Energier finns i allt, både runt oss och i oss. Vi är energi. Allt hänger ihop. Det Angelic Reiki® gör är att healern och mottagaren av healing blir medvetna om dessa energier genom sina upplevelser under healingen. Man kan säga att healingen väcker mottagarens energier som kan ha gått ner på sparlåga eller kommit i obalans. Effekterna av denna energibalansering är många. Mottagaren kan uppleva minskad stress, smärta och trötthet mm och kan därmed uppnå ett inre lugn som bidrar till en lättare och bättre vardag. Och går man kurserna i Angelic Reiki® blir upplevelserna av energi mångfalt starkare. Välkommen på healingsessioner och kurser i min praktik Reiki Lilium, Frykholmsgatan 11 i Hässleholm, (Skånes järnvägsknut)!
Följ mig även på Instagram: mckerlilmc

Gun Moss Bjerling

Göteborg

0702-276 101

info@secourong.com

www.secourong.com


Reiki integrerades i mitt liv 1994. Då fanns ingen svensk Reikilitteratur så jag skrev "Reiki-Naturlig healing genom den Universella LIvsenergin" och fortsatte sedan med översättning av Reikiböcker. Har även skrivit en vårdvetenskaplig litteraturstudie "Healing som omvårdnad - ett komplement inom den etablerade vården?", vilken jag rekommenderar alla healers att läsa (gratis pdf på secourong.com). Genom Secourong Förlag skapades kontakt med många Reikiutövare och 2005 satte jag i gång uppbyggandet av Förenade Reikiförbundet i Sverige och var aktiv inom styrelsen till 2009. När jag mötte Angelic Reiki 2012 kändes direkt att detta är något alldeles extra - kraftfulla energier som måste spridas mer! Februari 2013 blev jag AngelicReikimaster. Är även KarunaReikimaster® och sjuksköterska med specialistutbildning i psykiatri, och kompletterar energibehandlingar med vårdande samtal.

Ewa Olsson Hermansson

Kristianstad och Nyköping

0707 – 42 44 47

reikiewa@gmail.com

www.reikicoaching.se
 

Besöksadress:Ishnol Inspirationskällan, Skålahusvägen 14, Kristianstad

Sedan november 2011 är jag utbildad Angelic Reiki Master Teacher och har sedan dess haft den stora förmånen att få hålla många härliga Angelic Reikiworkshops. Angelic Reiki®, som är en av de absolut renaste och ljusaste energiformer som finns. Jag är även verksam som Reikiutövare och Reikimaster/lärare sedan 2003.

Parallellt med Angelic Reiki® och Reiki har jag under alla dessa år även arbetat som Stresscoach, vilket förutom enskild- och gruppcoaching även inneburit föreläsningar och workshops. Jag är utbildad av professor Lars-Eric Uneståhl vid Skandinaviska Ledarhögskolan och min inriktning är alltså mental träning – tankens kraft – attraktionslagen, något som passar mycket väl ihop med Angelic Reiki®.

Våren 2011 kom min första bok ut, Nådegåvan, som handlar om sanna och inspirerande berättelser om hur höger hjärnhalva, under energibalanserade Reikisessioner, öppnar portar till det gudomliga.


Eleni Sergianni
Laholm/Halmstad
Sverige och övriga världen på distans

070-7646009
eleni@metamorphosis.nu
www.metamorphosis.nu

 
Att ta ansvar för ditt eget liv, att kontrollera och styra det i den riktning du önskar är inte en lätt uppgift, men det är nödvändigt för ett liv fullt av glädje och kärlek. Ärkeänglarna och änglarna är våra bästa rådgivare på denna resa. Eleni heter jag och det kommer att vara ett stort nöje och ära att presentera dig för den här magiska världen. Jag startade min första Angelic Reiki ® workshop i Grekland 2012 och blev en Angelic Reiki ® Master Teacher i Sverige hos Ewa Olsson Hermansson 2018. Jag kan genomföra sessioner och workshops på svenska, grekiska och engelska. Det är dags att njuta av livet!  Jag önskar dig ett kärleksfullt liv!
 

Mellie Wahlberg
Stockholm - hela Sverige
tel: 0733-96 93 51
mellie.energy11@lexijan.com
http://www.lexijan.com/energy11.html

Jag är Master teacher i Angelic reiki healing, och har gått samtliga Angelic reiki-kurser sommaren 2013 hos Gun Moss Bjerling på Secourong.
Är även certifierat medium sedan juni 2013, och har gått mediumutbildning på 1  1/2 år hos Solkarina på Sinnlig kunskap.
De mediala förmågorna och healing har funnits i mitt liv sedan tidig ålder, och jag har utvecklat mig mer under livets resa.
Jag arbetar nu som både healer med Angelic reiki och som medium, och har sittningar/behandlingar både på plats och på  distans, samt håller egna kurser i både medial utveckling, andra mediala kurser och utbildar i Angelic reiki healing.
På tisdagar (ej helgdagar) finns jag på Harmonikällan, Hornsgatan 59 B i Stockholm, och erbjuder mina mediala tjänster samt Angelic reiki healing-behandlingar.

Mediumsidan:
http://www.hittamedium.se/mellie

Edith Westerholm Kiendl
Växjö
073-6788996
edith@kiendl.se
www.kiendl.se

Jag bor i Växjö där jag är verksam som musiker, Bachblomster practitioner samt Reiki healer. När jag gick min första Usui Reiki kurs för ca 7 år sedan visste jag inte mycket om Reiki men redan den första kursen kom att förändra mitt liv på alla plan. Min egen healing förmåga, som hade legat slumrande i många år, väcktes till liv. Genom Reiki fick jag även kontakt med änglarnas kärleksfulla energi, det kändes underbart! När jag fick tillfället att utbilda mig i Angelic Reiki tvekade jag inte och sedan 2017 är jag Angelic Reiki Master. Att få ta emot och att förmedla änglarnas kraftfulla helande energi är en fantastisk gåva som fyller mig med djup tacksamhet varje gång jag får ge någon en Angelic Reiki behandling.  Angelic Reiki kallas även för ”vår tids helande”. Många människor känner sig nu redo för personlig och andlig utveckling och jag kan inte tänka mig ett vackrare och effektivare sätt än Angelic Reiki.
Mer information om mig och mina kurser hittar du på www.kiendl.se eller tel. 073-6788996.