Angelic Reiki Master Teachers

Här kan du söka upp personer som håller kurser i Angelic Reiki och ger Angelic Reiki behandlingar.
(Sorterade på efternamn)

 

För att hålla kurser i Angelic Reiki krävs att man genomgått samtliga 4 nivåer i Angelic Reiki.

Aktuella workshops

Elisabeth Antonsson
Eslöv och Skåne. Sverige och övriga världen på distans.
073-8155400
elisabeth@ortdevan.se
www.ortdevan.se
 
Jag heter Elisabeth och jag är ÖrtDeva. Deva är sanskrit och betyder Gud eller beskyddare. Jag ser mig som en bro mellan himmel och jord och healingen för mig tar sitt uttryck i att sprida naturens kraft och kunskap genom att förmedla örtmedicinen. Jag ser det som en ynnest att förena kunskapen från Änglarnas Kungarike med Moder Jords visdom.
Jag utbildade mig till Angelic Reiki Master Teacher hos Ewa Olsson i november 2014. Det var även där jag slutförde min Reiki Master-utbildning 2017. Jag har en utbildning i ört- och näringsterapi som jag slutförde i Stockholm 2015.
Alla läkeörter har helande förmågor, de stärker, renar och beskyddar. 
Jag sprider främst läkeörternas magi genom kurser, workshops och föreläsningar. Genom att se ditt sinnes och din kropps förmåga till självläkning kan du tillsammans med örternas helande förmåga lösa upp känslomässiga blockeringar, se igenom präglingar och gamla trosföreställningar samt lindra fysiska symptom. Du får möjligheten att leva det liv du vill leva, att vara den människa du är ämnad att vara. 

Välkommen till Örtdevans och Örternas värld. 
Elisabeth 

Annelie Axelsson

Norrköping och Stockholmsområdet.

070-7685000

annelie@axinspirera.se

www.axinspirera.se


Med hjälp av den vackra utbildningen Angelic Reiki fick jag en starkare kontakt med ärkeänglarna och de uppstigna mästarna som hela tiden fördjupas och intensifieras. Angelic Reiki healingmetod medför en djupare förtåelse av helandet.
Ger behandlingar och håller workshops i Angelic Reiki sedan 2012.
Även i Usui/Holy Fire/Karuna Reiki samt Frekvenshealing. 
Jag är certifierad coach enligt ICF, stress- och friskvårdsterapeut med kognitiv metod och mindfulness instruktör. 

 

Anna-Sofia Giese Vesterlund
Luleå/Skellefteå & online
073-028 38 20
annasofia@kansla.nu
www.känsla.nu


Med Reikin öppnades först en dörr. Sedan en hel värld. Jag började arbeta professionellt med Reiki 2005. När jag såg vad Reikin kunde hjälpa mina klienter förstod jag att jag hade kommit i kontakt med något fantastiskt.
Att jag är civilekonom en tillgång i mitt Reikiutövande. För mig representerar företagandet och entreprenörskapet våra egna skapandekrafter. Reikienergin sätter oss i kontakt med vårt högre jag. Detta innebär att vi först helas. Sedan aktiveras hela vår livskraft. Som kreativ och inkännande empat är det livsviktigt att få vara kreativ och att få använda sin inkännande förmåga på ett uppbyggande sätt. Allt detta har jag valt att fördjupa mig i.
Angelic Reiki ® har varit en viktig pusselbit och jag är tacksam över att få vara del av Angelic teamet och föra denna tradition vidare. Jag håller kurser i Luleå, men kan också komma till din ort om ni är 6-8 personer som är intresserade. Reiki och andlig vägledning kan jag erbjuda online.
De Reikitekniker jag arbetar i är traditionell Usai Reiki och Angelic Reiki ®, uppmixat med lite schamanism och ganska mycket zenbuddism. Många använder min debutbok Hur Kärlek tar bort smärta som kursmanual i Reiki.
Välkommen till Inner Peace by Känsla AB hälsar Anna-Sofia Giese Vesterlund

Liliann Gustavsson

Lidköping/hela Sverige

0701 30 44 24

info@reikicentrum.se

www.reikicentrum.se


Jag har arbetat med Angelic Reiki sedan 2009. Angelic Reiki kom till Norrköping via Reiki Master 1& 2 Jennifer Tuoma som varit i USA och lärt sig detta. Jag kände direkt att detta var en länk som hade saknats och åkte därför till London i maj 2010 för att bli Master Teacher.Reg nr SWE M 1001 and SWE AR PP 1001. Jag har översatt allt material från Engelska till Svenska.
Övriga Utbildningar: Veckokurs hos Christine Core 2010, New Shamballa 2011, Golden Heart of the Merkabah 2012.
Jag har även gått Healing of the Light Body School, en 2 årig utbildning i energimedicin Har även Shamanska kurser och Munay Ki Förutom Angelic Reiki utbildar jag även i Usui Reiki Holy Fire till Masternivå.
Jag är kontaktperson för Angelic Reiki i Sverige.
www.newshamballa.se och www.merkabah.se
 

Annika Heurlin

Malmköping / Södermanland

070-428 75 18

reikikallan@hotmail.com

www.annikaheurlin.com
 

Jag är sedan hösten 2012 utbildad Angelic Reiki Master Teacher.

Jag är också Reiki master och har gått samtliga av mina kurser hos Ewa Ohlsson i Nyköping.

Sedan många år tillbaka jobbar jag med personlig och andlig vägledning.

Se min hemsida för mer information.

Ulla Johansson
Nyköping med omnejd och på distans världen över
076 026 1771
helande_hander@hotmail.se

www.helande-hander.se

Jag har utbildat mig till Angelic Reiki Master Teacher hos Ewa Olsson 2014.
Min intention och övertygelse är att AR hjälper alla som inte kan hjälpa sig själva. Ex med ADHD, fibromyalgi, smärt problematik och vid livets slutskede mm. AR ger ett underbart sätt att kunna slappna av och stressa ner. Enligt mig så är AR det renaste form av kärlek. Jag ger behandling enskild och i mindre grupper. Jag talar finska och engelska flytande. Gå gärna till min hemsida och läs mer och för att boka tid.

Åse Johansson
Tjörn, Bohuslän & online
0737-084873
klarheten@outlook.com
www.klarheten.nu

Mitt namn är Åse och jag är healer. Min starkaste drivkraft är att sprida glädje, ljus och kärlek. 
Angelic Reiki® har vänt upp och ner på mitt liv på ett mycket positivt sätt. Det har hjälpt mig att komma i Balans. Jag har släppt många blockeringar och gamla tankemönster som gör att jag har lättare för att slappna av och njuta och lita mer på livet. Att få dela med mig av Angelic Reiki energin, som är en av de renaste och ljusaste energiformer, är en gåva.  
Jag utbildade mig till Angelic Reiki Master Teacher hos Ewa Olsson hösten 2014. Jag har också utbildningar som medicinsk massageterapeut, friskvårdskonsulent och multidimensionell healer av New Shamballa. Jag arbetar också som tarot- och ängla-vägledare och håller i kurser. 
Jag hoppas kunna inspirera till att göra en förändring, så att vi kan leva det liv vi önskar. Livet kan vara utmanande. Det har jag egna erfarenheter av. Men om vi väljer att lyssna på vår egen sanning, då uppstår magi. 
Ljus och kärlek
Åse

Elisabeth Karlsson
Stockholm - Vansbro
0739-826603

inneryou16@gmail.com
www.inneryou.nu

Att hålla workshops i Angelic Reiki är något av det finaste jag vet. Det är innerligt och samtidigt direkt, för redan första dagen kan du ge Angelic
Reiki och bli ett med en ängel. Det var en upplevelse som berörde mig djupt. Gick alla delar inom Angelic Reiki hos Gun Moss Bjerling. Sedan 2014 är jag Angelic Reiki® Master. Har även masternivåer inom Usui/Holy Fire® Reiki och Karuna Holy Fire® Reiki samt är utbildad Regressionsterapeut vid Svenska Hypnosskolan. Ger workshops/kurser och behandlingar främst i Stockholm och Vansbro. 2018 deltog jag i en workshop som hölls av Christine Core på Secouroung (Gun Moss Bjerling) vilket ytterligare förstärkt min glädje över Angelic Reiki som helandemetod.

Marita Knutsson
Lidköping/Kållandsö
0735 141220
maritasenergier@gmail.com
https://maritasenergier.wordpress.com/

 Mitt namn är Marita Knutsson och är Angelic Reiki ®  Master Teacher. Jag har utbildat mig hos Lilian Gustavsson på Reikicentrum i Lidköping och den utbildningen var jag klar med i mars 2016. Efter det har det blivit mera kurser som Usui/Holy Fire 2 Reiki Master Teacher, Energikorrigering och Munay Ki och alla har varit hos Lilian. Håller även på att utbilda mig i kristall healing hos Gitte Liljekvist på Kristallakademin.
Efter Reiki utbildningen så har jag startat en egen verksamhet Maritas Strålande Energier, där jag ger behandlingar både på plats och på distans.
Jag känner att jag nu kommit fram till den delen då jag vill och kan lära ut till andra att Angelic Reiki är ett fantastiskt verktyg att ta till hjälp. Genom att få vägledning från Änglarna så helar det både kroppen och själen. Höjer ditt medvetande och har förmågan att läka sår från det förflutna.
 

Carina Lundqvist
Luleå / Norrbotten
076 – 801 72 72
livsharmonilulea@outlook.com
www.livsharmonilulea.se

Jag har alltid älskat änglar och de mjuka, kärleksfulla energier som de sprider. På något sätt har de alltid funnits med mig så länge jag kan minnas.
När jag hösten 2018  kom i kontakt med Angelic Reiki och utbildade mig till Angelic Reiki Master Teacher fördjupades och stärktes min kontakt med änglarna ytterligare. Det blev tydligt för mig att det var änglarnas helande energier som nått mitt hjärta. Det var som om något blivit komplett, en pusselbit som till slut hittat sin plats.
Ett helt nytt kapitel i mitt liv startade 2008 då jag bytte bana i min karriär från att ha arbetat som ekonom till att bygga upp min egna verksamhet Livsharmoni där jag erbjuder olika former av behandlingar, rådgivning, cirklar och nu även Angelic Reiki healing behandlingar. Jag är utbildad massageterapeut, auyr-veda hälsorådgivare, aura-soma färgterapi, regndroppsbehandling, änglamassage, kost, näring och livsstilsutveckling, andlig- och medialutveckling m.m .
Under hösten 2019 kommer jag att hålla workshops i Angelic Reiki.
Det är med stor tacksamhet och glädje jag tar emot och förmedlar änglarnas varma, kärleksfulla och helande energier i behandlingar och workshops. Angelic Reiki är en av de renaste, ljusaste energiformer som finns.
Jag hoppas kunna vara en inspirationskälla som hjälper dig att hitta din egen väg till din sanning och din själs längtan.
Jag ger behandlingar i Angelic Reiki i Luleå/Norrbotten & online

Gun Moss Bjerling

Göteborg

0702-276 101

info@secourong.com

www.secourong.com


Reiki integrerades i mitt liv 1994. Då fanns ingen svensk Reikilitteratur så jag skrev "Reiki-Naturlig healing genom den Universella LIvsenergin" och fortsatte sedan med översättning av Reikiböcker. Har även skrivit en vårdvetenskaplig litteraturstudie "Healing som omvårdnad - ett komplement inom den etablerade vården?", vilken jag rekommenderar alla healers att läsa (gratis pdf på secourong.com). Genom Secourong Förlag skapades kontakt med många Reikiutövare och 2005 satte jag i gång uppbyggandet av Förenade Reikiförbundet i Sverige och var aktiv inom styrelsen till 2009. När jag mötte Angelic Reiki 2012 kändes direkt att detta är något alldeles extra - kraftfulla energier som måste spridas mer! Februari 2013 blev jag AngelicReikimaster. Är även KarunaReikimaster® och sjuksköterska med specialistutbildning i psykiatri, och kompletterar energibehandlingar med vårdande samtal.

Ewa Olsson Hermansson

Kristianstad och Nyköping

0707 – 42 44 47

reikiewa@gmail.com

www.reikicoaching.se
 

Besöksadress:Ishnol Inspirationskällan, Skålahusvägen 14, Kristianstad

Sedan november 2011 är jag utbildad Angelic Reiki Master Teacher och har sedan dess haft den stora förmånen att få hålla många härliga Angelic Reikiworkshops. Angelic Reiki®, som är en av de absolut renaste och ljusaste energiformer som finns. Jag är även verksam som Reikiutövare och Reikimaster/lärare sedan 2003.

Parallellt med Angelic Reiki® och Reiki har jag under alla dessa år även arbetat som Stresscoach, vilket förutom enskild- och gruppcoaching även inneburit föreläsningar och workshops. Jag är utbildad av professor Lars-Eric Uneståhl vid Skandinaviska Ledarhögskolan och min inriktning är alltså mental träning – tankens kraft – attraktionslagen, något som passar mycket väl ihop med Angelic Reiki®.

Våren 2011 kom min första bok ut, Nådegåvan, som handlar om sanna och inspirerande berättelser om hur höger hjärnhalva, under energibalanserade Reikisessioner, öppnar portar till det gudomliga.

Mellie Wahlberg
Stockholm - hela Sverige
tel: 0733-96 93 51
info@mysticlight.se
www.mysticlight.se

Jag är Master teacher i Angelic reiki healing, och har gått samtliga Angelic reiki-kurser sommaren 2013 hos Gun Moss Bjerling på Secourong.
Är även certifierat medium sedan juni 2013, och har gått mediumutbildning på 1  1/2 år hos Solkarina på Sinnlig kunskap.
De mediala förmågorna och healing har funnits i mitt liv sedan tidig ålder, och jag har utvecklat mig mer under livets resa.
Jag arbetar nu som både healer med Angelic reiki och som medium, och har sittningar/behandlingar både på plats och på  distans, samt håller egna kurser i både medial utveckling, andra mediala kurser och utbildar i Angelic reiki healing.
På tisdagar (ej helgdagar) finns jag på Harmonikällan, Hornsgatan 59 B i Stockholm, och erbjuder mina mediala tjänster samt Angelic reiki healing-behandlingar.

Mediumsidan:
http://www.hittamedium.se/mellie

Edith Westerholm Kiendl
Växjö
073-6788996
edith@kiendl.se
www.kiendl.se

Jag bor i Växjö där jag är verksam som musiker, Bachblomster practitioner samt Reiki healer. När jag gick min första Usui Reiki kurs för ca 7 år sedan visste jag inte mycket om Reiki men redan den första kursen kom att förändra mitt liv på alla plan. Min egen healing förmåga, som hade legat slumrande i många år, väcktes till liv. Genom Reiki fick jag även kontakt med änglarnas kärleksfulla energi, det kändes underbart! När jag fick tillfället att utbilda mig i Angelic Reiki tvekade jag inte och sedan 2017 är jag Angelic Reiki Master. Att få ta emot och att förmedla änglarnas kraftfulla helande energi är en fantastisk gåva som fyller mig med djup tacksamhet varje gång jag får ge någon en Angelic Reiki behandling.  Angelic Reiki kallas även för ”vår tids helande”. Många människor känner sig nu redo för personlig och andlig utveckling och jag kan inte tänka mig ett vackrare och effektivare sätt än Angelic Reiki.
Mer information om mig och mina kurser hittar du på www.kiendl.se eller tel. 073-6788996.