Angelic Reiki Master Teachers

Här kan du söka upp personer som håller kurser i Angelic Reiki och ger Angelic Reiki behandlingar. (sorterade på namn)

 

För att hålla kurser i Angelic Reiki krävs att man genomgått samtliga 4 nivåer i Angelic Reiki.

Aktuella workshops

 

Madeleine Anderberg Nilsson
Lund
0725 400 948
madeleinenilssonse@gmail.com

www.madeleinenilsson.se​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Jag är Angelic Reiki Master Teacher sedan juni 2015. Gick min utbildning hos Ewa Olsson i Kristianstad. Jag jobbar med att ge sessioner och hålla kurser i Angelic Reiki. Jag är glad och tacksam över att få jobba med människor och healing på detta sätt, det är underbart. Jobbar även med Änglavägledning och har skapat flertalet onlinekurser. 
Hjärtligt Välkommen att boka tid för en session eller en workshop. 

Elisabeth Antonsson
Eslöv och Skåne. Sverige och övriga världen på distans.
073-8155400
elisabeth@kristallklartliv.se
www.kristallklartliv.se


Varmt välkommen på energibehandling i form av Angelic Reiki® och New Shamballa, eller en på en kurs i Angelic Reiki® hos mig på Kristallklart, Västergatan 6 i Eslöv. Du hittar all info på min hemsida.
Jag utbildade mig till Angelic Reiki Master Teacher hos Ewa Olsson i november 2014. Jag kom i kontakt med Reiki första gången 2007. 2012 gick jag Angelic Reiki® steg 1 och 2, främst för min egen skull och mitt eget helande. Jag älskar healingen och att jobba tillsammans med änglarnas rena och ljusa energier. Healingen stärker mig, utmanar mig och tar mig framåt i livet. I höstas gick jag också kurs i New Shamballah, en under kurs om att leva i sitt hjärta, i villkorslös kärlek. Jag jobbar även som Ört- och näringsterapeut och håller föreläsningar och workshops i Örtkunskap, Örtmedicin, Hudvård, Aromaterapi och Raw Food. Jag kombinerar gärna Angelic Reiki-behandlingar med örter, näring och samtal, detta eftersom att orsaken till en obalans kan finnas på flera olika plan. Alla delar är lika viktiga för att ett helande ska ske. 

Eva Arvidsson
Oxelösund och Nyköping
0706-24 09 31
ekvilibria@telia.com

www.ekvilibria.se

Varmt välkommen på Angelic Reiki® energibehandling eller en kurs i Angelic Reiki® eller Usui Reiki hos mig på Sundsörsvägen 4 i Oxelösund. Läs mer på min hemsida! 
Jag är Angelic Reiki Master Teacher sedan 2014, utbildad av Ewa Olsson, Kristianstad (tidigare Nyköping). Min UsuiReiki Master-utbildning gjorde jag 2008 (också hos Ewa). Jag är även internationellt certifierad Kundaliniyoga- och meditationslärare sedan 2011, och har för närvarande tre yogagrupper i Oxelösund, samt är utbildad inom Feng Shui.
 

Annelie Axelsson

Norrköping och Stockholmsområdet.

070-7685000

annelie@axinspirera.se

www.axinspirea.se


Med hjälp av den vackra utbildningen Angelic Reiki fick jag en starkare kontakt med änglarna och framförallt ärkeänglarna som hela tiden fördjupas och intensifieras och även med de uppstigna mästarna. 
Angelic Reiki healingmetod medför en djupare förtåelse av helandet.
Ger behandlingar och håller workshops i Angelic Reiki sedan 2012.
Även i Usui/Holy Fire/Karuna Reiki samt Frekvenshealing. 
Jag är certifierad coach enligt ICF, stress- och friskvårdsterapeut med kognitiv metod och mindfulness instruktör. 

 

Anette Björsund
Stockholm - Gotland
samt övriga Sverige vid önskemål 

073 6349714
ettena55@gmail.com
hemsida under uppbyggnad


Jag började med Reiki 1995 och blev Reiki Master Teacher 1999 och KarunaReikiMaster 2009, sedan dess har jag haft behandlingar och kurser alla grader och utbildat mig till änglamassör, cert angel card reader och blev Angelic Reiki Master Teacher hos Lillian Karlström 2012. Jag har också utbildning till Bioenergiterapeut och mental tränare vid Skandinaviska Ledarhögskolan. Jag är så tacksam att förmedla dessa underbara änglaenergier till er alla, så varmt välkomna att gå kurs eller få en behandling.
Healing och vägledning på distans.

Helena Ferm

Norrköping, Linköping

070-2473797

info@h-uniquedesign.com

www.h-uniquedesign.com

 

Jag är master i Angelic Reiki sedan maj 2012. Gör olika behandlingar. Ger individuella råd inom hälsokost, vitaminer, örter mm samt näring och kost av naturliga ämnen. Anordnar Angelic Reiki kurser. Jag är utbildad New Shamballa lärare. Jag vägleder också genom Tarot, Gudinnorna och Ängelkort i olika frågor. Arbetar inom inredning, engelsk klassisk & romantisk stil. Adressen är Ekenberg - Stenslund 585 63 Linghem. Ligger mellan Norrköping, Linköping och Söderköping.

Annika Heurlin

Gnesta / Södermanland

070-428 75 18

reikikallan@hotmail.com

www.annikaheurlin.com
 

Jag är sedan hösten 2012 utbildad Angelic Reiki Master Teacher.

Jag är också Reiki master och har gått samtliga av mina kurser hos Ewa Ohlsson i Nyköping.

Sedan många år tillbaka jobbar jag med personlig och andlig vägledning.

Se min hemsida för mer information.

Ulla Johansson
Nyköping
076 026 1771
helande_hander@hotmail.se

www.helande-hander.se

Jag har utbildat mig till Angelic Reiki Master Teacher hos Ewa Olsson 2014.
Min intention och övertygelse är att AR hjälper alla som inte kan hjälpa sig själva. Ex med ADHD, fibromyalgi, smärt problematik och vid livets slutskede mm. AR ger ett underbart sätt att kunna slappna av och stressa ner. Enligt mig så är AR det renaste form av kärlek. Jag ger behandling enskild och i mindre grupper. Jag talar finska och engelska flytande. Gå gärna till min hemsida och läs mer och för att boka tid.

Åse Johansson
Malmö med omnejd
0737-084873
klarheten@outlook.com​​​​​​​
www.klarheten.nu

Mitt namn är Åse och jag är healer. Min starkaste drivkraft är att sprida glädje, ljus och kärlek. 
Angelic Reiki® har vänt upp och ner på mitt liv på ett mycket positivt sätt. Det har hjälpt mig att komma i Balans. Jag har släppt många blockeringar och gamla tankemönster som gör att jag har lättare för att slappna av och njuta och lita mer på livet. Att få dela med mig av Angelic Reiki energin, som är en av de renaste och ljusaste energiformer, är en gåva.  
Jag utbildade mig till Angelic Reiki Master Teacher hos Ewa Olsson hösten 2014. Jag har också utbildningar som medicinsk massageterapeut, friskvårdskonsulent och multidimensionell healer av New Shamballa. Jag arbetar också som tarot- och ängla-vägledare och håller i kurser. 
Jag hoppas kunna inspirera till att göra en förändring, så att vi kan leva det liv vi önskar. Livet kan vara utmanande. Det har jag egna erfarenheter av. Men om vi väljer att lyssna på vår egen sanning, då uppstår magi. 
Ljus och kärlek
Åse

Liliann Gustavsson

Lidköping/hela Sverige

0701 30 44 24

info@reikicentrum.se

www.reikicentrum.se


Jag har arbetat med Angelic Reiki sedan 2009. Angelic Reiki kom till Norrköping via Reiki Master 1& 2 Jennifer Tuoma som varit i USA och lärt sig detta. Jag kände direkt att detta var en länk som hade saknats och åkte därför till London i maj 2010 för att bli Master Teacher.Reg nr SWE M 1001 and SWE AR PP 1001. Jag har översatt allt material från Engelska till Svenska.
Övriga Utbildningar: Veckokurs hos Christine Core 2010, New Shamballa 2011, Golden Heart of the Merkabah 2012.
Jag har även gått Healing of the Light Body School, en 2 årig utbildning i energimedicin Har även Shamanska kurser och Munay Ki Förutom Angelic Reiki utbildar jag även i Usui Reiki Holy Fire till Masternivå.
Jag är kontaktperson för Angelic Reiki i Sverige.
www.newshamballa.se och www.merkabah.se
 

Kerstin Liljekvist
Oppmanna/Kristianstad
0709-69 13 56
reikililium@hotmail.com
www.reikililium.com


Jag är Angelic Reiki Master Teacher sedan mars 2018. Jag har gått min utbildning hos Ewa Olsson Hermansson - Ishnol Inspirationskällan - i Kristianstad. Det är även hos henne jag fått utbildning i Usui Reiki.
Jag jobbar med att ge healingsessioner vilka jag kombinerar med drömtydning och symboltolkning.
Jag kommer inom kort att hålla kurser i Angelic Reiki®.
Livet har fört mig till både små och stora prövningar. Dessa prövningar har Reiki hjälpt mig att hantera, så att jag kunnat gå vidare både stärkt och full av glädje.
Välkommen på healingsession till min praktik Reiki Lilium, Limugnsvägen 30, 291 55 Arkelstorp (20 km norr om Kristianstad). Sverige och Planeten Jorden på distans.

Gun Moss Bjerling

Göteborg

0702-276 101

info@secourong.com

www.secourong.com


Reiki integrerades i mitt liv 1994. Då fanns ingen svensk Reikilitteratur så jag skrev "Reiki-Naturlig healing genom den Universella LIvsenergin" och fortsatte sedan med översättning av Reikiböcker. Har även skrivit en vårdvetenskaplig litteraturstudie "Healing som omvårdnad - ett komplement inom den etablerade vården?", vilken jag rekommenderar alla healers att läsa (gratis pdf på secourong.com). Genom Secourong Förlag skapades kontakt med många Reikiutövare och 2005 satte jag i gång uppbyggandet av Förenade Reikiförbundet i Sverige och var aktiv inom styrelsen till 2009. När jag mötte Angelic Reiki 2012 kändes direkt att detta är något alldeles extra - kraftfulla energier som måste spridas mer! Februari 2013 blev jag AngelicReikimaster. Är även KarunaReikimaster® och sjuksköterska med specialistutbildning i psykiatri, och kompletterar energibehandlingar med vårdande samtal.

Ewa Olsson

Kristianstad och Nyköping

0707 – 42 44 47

reikiewa@gmail.com

www.reikicoaching.se

Besöksadress:Ishnol Inspirationskällan, Skålahusvägen 14, Kristianstad

 

Sedan november 2011 är jag utbildad Angelic Reiki Master Teacher och har sedan dess haft den stora förmånen att få hålla många härliga Angelic Reikiworkshops. Angelic Reiki®, som är en av de absolut renaste och ljusaste energiformer som finns. Jag är även verksam som Reikiutövare och Reikimaster/lärare sedan 2003.

Parallellt med Angelic Reiki® och Reiki har jag under alla dessa år även arbetat som Stresscoach, vilket förutom enskild- och gruppcoaching även inneburit föreläsningar och workshops. Jag är utbildad av professor Lars-Eric Uneståhl vid Skandinaviska Ledarhögskolan och min inriktning är alltså mental träning – tankens kraft – attraktionslagen, något som passar mycket väl ihop med Angelic Reiki®.

Våren 2011 kom min första bok ut, Nådegåvan, som handlar om sanna och inspirerande berättelser om hur höger hjärnhalva, under energibalanserade Reikisessioner, öppnar portar till det gudomliga.

Maria Olsson,
Karlskronaområdet
0734-234105
info@blekingereikicenter.se
www.blekingereikicenter.se

Jag började med Reiki 1992 då jag fick min första initiering. Jag har sedan byggt på med kurser i Reiki och Angelic Reiki hos Ewa Olsson, Ishnol Inspirationskällan, Kristianstad. Jag är Angelic Reiki Master Teacher sedan juni 2015 och är under utbildning till  Reiki Master och blir färdig i augusti 2015. Jag ger behandlingar och håller Workshops i Reiki och Angelic Reiki på Hasslö i natursköna Blekinge skärgård, och inne i centrala Karlskrona.
 


Eleni Sergianni
Laholm/Halmstad
Sverige och övriga världen på distans

070-7646009
eleni@metamorphosis.nu
www.metamorphosis.nu

 
Att ta ansvar för ditt eget liv, att kontrollera och styra det i den riktning du önskar är inte en lätt uppgift, men det är nödvändigt för ett liv fullt av glädje och kärlek. Ärkeänglarna och änglarna är våra bästa rådgivare på denna resa. Eleni heter jag och det kommer att vara ett stort nöje och ära att presentera dig för den här magiska världen. Jag startade min första Angelic Reiki ® workshop i Grekland 2012 och blev en Angelic Reiki ® Master Teacher i Sverige hos Ewa Olsson Hermansson 2018. Jag kan genomföra sessioner och workshops på svenska, grekiska och engelska. Det är dags att njuta av livet!  Jag önskar dig ett kärleksfullt liv!
 

Mellie Wahlberg
Stockholm - hela Sverige
tel: 0733-96 93 51
mellie.energy11@lexijan.com
http://www.lexijan.com/energy11.html

Jag är Master teacher i Angelic reiki healing, och har gått samtliga Angelic reiki-kurser sommaren 2013 hos Gun Moss Bjerling på Secourong.
Är även certifierat medium sedan juni 2013, och har gått mediumutbildning på 1  1/2 år hos Solkarina på Sinnlig kunskap.
De mediala förmågorna och healing har funnits i mitt liv sedan tidig ålder, och jag har utvecklat mig mer under livets resa.
Jag arbetar nu som både healer med Angelic reiki och som medium, och har sittningar/behandlingar både på plats och på  distans, samt håller egna kurser i både medial utveckling, andra mediala kurser och utbildar i Angelic reiki healing.
På tisdagar (ej helgdagar) finns jag på Harmonikällan, Hornsgatan 59 B i Stockholm, och erbjuder mina mediala tjänster samt Angelic reiki healing-behandlingar.

Mediumsidan:
http://www.hittamedium.se/mellie