Christine och Kevin Core

"Det är en stor gåva när ens livs syfte blir uppenbarat och tydliggjort. Kevin och jag har välsignats med uppgiften att anpassa och sammanfoga alla som ber om det till Änglarnas Kungarike av Ljus. Detta är det nya och djupgpående sättet som behövs vid denna tid. Det har varit ett stort privilegium och en ära för oss att lära ut och dela den djupa visdom som kommer med detta helandesystem.

Efter att Ärkeängeln Metatron gav oss Angelic Reiki mellan 2002-2003 så har den spridit sig snabbt runt världen och är nu representerad i 23 länder.

 

Angelic reiki gavs ursprungligen för att stödja ljusarbetare i deras egna personliga process under dessa år av uppstigande. Den stöder processen på varje nivå, förändrar molekylernas spinnande och atomerna i våra kropper, aktiverar DNA, och aktiverar kärleksfullt vårt medvetande och våra Ljuskroppar genom varje nivå.

Det är därför med stor kärlek och med mycket nöje som jag välkomnar Dig till Angelic Reikis energi. Ta gärna del av de gratis meditationer som finns på vår hemsida, www.angelicreikimagic.com. Det finns också en shop på den sidan där man kan köpa unika CD:s med aktiveringar, reningar och helanden.

 

Kevin lämnade denna inkarnation i Juni 2009. Att dela denna process tillsammans, att leva och dö var ett djupt överlämnande till det gudomligas armar för oss båda. Det är nu mitt jobb att hålla energin tillsammans med Kevin som finns bredvid mig i Änglarnas riken.

Betrodda källor har bekräftat att Kevin och jag är tvillingsjälar. Tvillingsjälar kommer samman för att fullfölja ett andligt syfte och för oss har detta varit en djup erfarenhet att tjäna det Gudomliga och Änglarnas rike. Det betydde också att Angelic Reikis energi har blivit perfekt balanserat med feminin och maskulin energi och stor Kärlek.

 

Kevin och jag träffades i mitten av 90 talet när han hyrde ett rum i mitt healingcenter i Norra England. Vårt liv tillsammans fördjupades med tre ceremonier av förening. Den första i Sri Lanka, den andra som en formell registrering av äktenskap i England och den tredje som en ceremoni som delades av familj, vänner och medlemmar av Angelic Reiki familjen."